Katastrofaalinen kaatopaikka ei ehkä tule Bitcoiniin, mutta pienemmät piikkisahat ovat edelleen tutkassa

Markkinat ovat nousussa korkeammilla mahdollisilla vetäytymisillä, jotka tulevat „ostamaan dip“ -mahdollisuuksista.

Bitcoin on alkanut viikon positiivisella nuotilla

Maailman johtava digitaalinen valuutta alkoi liikkua ensimmäisen kerran viikonloppuna, ja se nousi 10 600 dollariin, mutta palasi takaisin noin 10 200 dollariin. Maanantaina BTC nousi vielä korkeammalle ja ylitti 10800 dollaria.

Kirjoitushetkellä Bitcoin Profit on käynyt kauppaa $ 10,860: lla vihreällä melkein 4% ja hallinnoinut 1,87 miljardin dollarin todellista volyymia.

Digitaalinen omaisuus on toiminut hyvin muiden markkinoiden kanssa. Jopa kulta nousi tällä viikolla 1 970 dollariin Yhdysvaltain dollari-indeksin ollessa noin 93 ja testaten erilaista tukea eri omaisuusluokissa.

Osakemarkkinat myös kiipesi sen jälkeen pahin viikko sitten maaliskuun. S&P 500 meni 3400: een vain lopettaakseen päivän pienellä siirtymällä alaspäin. Mutta CFRA: n pääsijoitusstrategin Sam Stovallin mukaan sijoittajien tulisi olla valmiita lisäpaineeseen „kaksinkertaiseen digitaaliseen korjaukseen“, mutta sanoi, että tämä on „mahdollisuus ostaa pikemminkin kuin syy takuuseen“.

Kun otetaan huomioon bitcoinin lyhytaikainen korrelaatio osakemarkkinoiden kanssa, tappiot voivat olla myös kryptovaluutalle, mutta ketjun analyytikko Willy Woo sanoi, että „on erittäin epätodennäköistä, että näemme täältä katastrofaalisen hinnan kaatumisen.“

Hän kertoi, kuinka toinen kolikoiden omistajanvaihdon impulssi on saatu päätökseen, mikä tarkoittaa seuraavien viikkojen aikana seuraavaa suunnanmuutosta todennäköisesti ylöspäin.

Tämä on Buy Dip -skenaario

Puolivälissä makrossa, toisin sanoen tulevina kuukausina, „olemme todella mukavalla vaikeustason pakkausvyöhykkeellä, puolikkaan jälkeen“, mikä on luotettava indikaattori noususta.

Itse asiassa historiallisesti BTC pyrkii muodostamaan uuden alueen edellisen puolittamisen jälkeisen alueen yläpuolelle, joka tällä kertaa on korkeampi 9 000 dollaria – 10 000 dollaria, mikä on „juuri sitä, mitä BTC tarvitsee vahvaan seuraavaan osuuteen“, sanoi analyytikko Rekt Capital .

Samaan aikaan, kuten RVT-suhde, Realized Value to Transaction Volume -suhde, on paljon tilaa kasvulle.

Mutta se ei tarkoita, että vetoa ei tule lainkaan. Woo on edelleen varovainen toisesta lyhytaikaisesta kaatopaikasta täyttämään CME-aukko , jota toistaiseksi hoitaa likviditeetti ja joka on „voimakkaasti nouseva, jos rikkomme vastustuksen täällä“.

Paljon tarjouksia on myös paikan päällä, ja ne odottavat aukon korjaamista keskikorkeaan 9000 dollariin. Sellaisena yleisesti ei odoteta megakorjausta, mutta pienempien piikkisahojen mahdollisuudet ovat lyhyellä aikavälillä vastustuskykyisiä.